HomeSearchRegisterLog in

Share | 
 

 CATCHEYE.com.my

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: CATCHEYE.com.my   23rd December 2009, 6:29 pm

Nak duet x? mst nak kn..bace kt bawh nie..

SALAM..daripada korang on9 je, hasil pon xde, mesti BOSAN kan???
haaaa, nie die...sambil on9, sambil cari duit..
beri saya masa 5 minit je boleh? mari sertai saya di catcheyes
jom..
Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia,
apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat
disini,
ya,mudah saja,klik2 iklan tak sampai seminit dah dapat duit,
malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..
katakan anda menaja 10 orang di level 1, kemudian mereka menaja 10 orang lagi
sehinggalah 4 level, tahu tak awak akan peroleh RM11 jika
sehari mereka klik untuk 1 iklan, kalau sehari mereka klik 10x anda
peroleh RM11x10=RM110 jika sebulan anda akan peroleh RM110x30=RM3300..
banyak tu .. awak tak nak ke? ayohlah sertai saya..benda ni 100%
percuma..tak perlu modal cuma perkenalkan kepada 10 orang je..benda
free xkan tak boleh ajak..
untuk maklumat awak,keahlian catcheye telah
mencecah 24,121 orang sekarang.. jangan berlengah lagi..Ini bukan
penipuan..

Cara nak register:
1.klik link http://www.catcheye.com.my/?r=28252
2.klik join catcheye now
3.isi maklumat diri,IC dan alamat (penting
sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)

4.Isi jawapan:
soalan 1 jawapan A (atas sekali),
soalan 2 jawapan B (yang tengah),
soalan 3 jawapan A (atas sekali).
p/s (jika jawab salah pendaftaran tidak diterima)
5.klik agree and proceed..Ok siap

kemudian apa perlu buat?
1.klik sign in
2.lepas sign in klik
reward panel
3.Awak lihat akaun awak ade RM1 (bonus) dan link awak.
4.Copy link awak dan gantikan link saya ini dengan link awak.
5.postkan
risalah saya ni ni buletin myspace & emailkan kepada kawan2.
6.Lihatlah tak sampai sebulan awak dah ade 10 orang di level 1.
percayalah!sebab
benda ni 100% percuma REZEKI TUHAN YG BG..TP,KITE KNE USAHA JGAK KN??
TGGU APE LG?? J0MLA J0IN... =)
FREE JE...XTIPU...


Last edited by LocoRoco on 25th December 2009, 4:12 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
modenas-kriss



Posts : 110
Join date : 01/12/2009

PostSubject: Re: CATCHEYE.com.my   23rd December 2009, 8:22 pm

LocoRoco wrote:
Nak duet x? mst nak kn..bace kt bawh nie..

SALAM..daripada korang on9 je, hasil pon xde, mesti BOSAN kan???
haaaa, nie die...sambil on9, sambil cari duit..
beri saya masa 5 minit je boleh? mari sertai saya di catcheyes
jom..
Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia,
apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat
disini,
ya,mudah saja,klik2 iklan tak sampai seminit dah dapat duit,
malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..
katakan anda menaja 10 orang di level 1, kemudian mereka menaja 10 orang lagi
sehinggalah 4 level, tahu tak awak akan peroleh RM11 jika
sehari mereka klik untuk 1 iklan, kalau sehari mereka klik 10x anda
peroleh RM11x10=RM110 jika sebulan anda akan peroleh RM110x30=RM3300..
banyak tu .. awak tak nak ke? ayohlah sertai saya..benda ni 100%
percuma..tak perlu modal cuma perkenalkan kepada 10 orang je..benda
free xkan tak boleh ajak..
untuk maklumat awak,keahlian catcheye telah
mencecah 24,121 orang sekarang.. jangan berlengah lagi..Ini bukan
penipuan..

Cara nak register:
1.klik link http://www.catcheye.com.my/?r=28252
2.klik join catcheye now
3.isi maklumat diri,IC dan alamat (penting
sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)

4.Isi jawapan:
soalan 1 jawapan A (atas sekali),
soalan 2 jawapan B (yang tengah),
soalan 3 jawapan A (atas sekali).
p/s (jika jawab salah pendaftaran tidak diterima)
5.klik agree and proceed..Ok siap

kemudian apa perlu buat?
1.klik sign in
2.lepas sign in klik
reward panel
3.Awak lihat akaun awak ade RM1 (bonus) dan link awak.
4.Copy link awak dan gantikan link saya ini dengan link awak.
5.postkan
risalah saya ni ni buletin myspace & emailkan kepada kawan2.
6.Lihatlah tak sampai sebulan awak dah ade 10 orang di level 1.
percayalah!sebab
benda ni 100% percuma REZEKI TUHAN YG BG..TP,KITE KNE USAHA JGAK KN??
TGGU APE LG?? J0MLA J0IN... =)
FREE JE...XTIPU...


join doh.. phtu lngkah seterusnyer mnder lok eek... dop braper reti lah
Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: CATCHEYE.com.my   23rd December 2009, 8:30 pm

oo senang jek... try bc arahan die..
bile dah siap register..amik url die (url nie la utk kite pomot org len lak)..
cam account aku..
--> http://www.catcheye.com.my/?r=28252

sape2 yg dah register akan dpt la url pomot die spt : http://www.catcheye.com.my/?r=XXXXX

so utk pomot.. paste jek blk ayat2 spt post atas n gantikan ngan url pomot anda..

baru try pomot skali ikut mail sblm nie dah dpt RM1.20 (1200 points) Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
arif@skchukai



Posts : 29
Join date : 22/12/2009
Age : 28
Location : skchukai

PostSubject: Re: CATCHEYE.com.my   24th December 2009, 10:55 am

GANE NK JAWAP..??
Back to top Go down
View user profile
arif@skchukai



Posts : 29
Join date : 22/12/2009
Age : 28
Location : skchukai

PostSubject: Re: CATCHEYE.com.my   24th December 2009, 11:09 am

Nak duet x? mst nak kn..bace kt bawh nie..

SALAM..daripada korang on9 je, hasil pon xde, mesti BOSAN kan???
haaaa, nie die...sambil on9, sambil cari duit..
beri saya masa 5 minit je boleh? mari sertai saya di catcheyes
jom..
Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia,
apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat
disini,
ya,mudah saja,klik2 iklan tak sampai seminit dah dapat duit,
malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..
katakan anda menaja 10 orang di level 1, kemudian mereka menaja 10 orang lagi
sehinggalah 4 level, tahu tak awak akan peroleh RM11 jika
sehari mereka klik untuk 1 iklan, kalau sehari mereka klik 10x anda
peroleh RM11x10=RM110 jika sebulan anda akan peroleh RM110x30=RM3300..
banyak tu .. awak tak nak ke? ayohlah sertai saya..benda ni 100%
percuma..tak perlu modal cuma perkenalkan kepada 10 orang je..benda
free xkan tak boleh ajak..
untuk maklumat awak,keahlian catcheye telah
mencecah 24,121 orang sekarang.. jangan berlengah lagi..Ini bukan
penipuan..

Cara nak register:
1.klik link http://www.catcheye.com.my/?r=35284
2.klik join catcheye now
3.isi maklumat diri,IC dan alamat (penting
sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)

4.Isi jawapan:
soalan 1 jawapan A (atas sekali),
soalan 2 jawapan B (yang tengah),
soalan 3 jawapan A (atas sekali).
p/s (jika jawab salah pendaftaran tidak diterima)
5.klik agree and proceed..Ok siap

kemudian apa perlu buat?
1.klik sign in
2.lepas sign in klik
reward panel
3.Awak lihat akaun awak ade RM1 (bonus) dan link awak.
4.Copy link awak dan gantikan link saya ini dengan link awak.
5.postkan
risalah saya ni ni buletin myspace & emailkan kepada kawan2.
6.Lihatlah tak sampai sebulan awak dah ade 10 orang di level 1.
percayalah!sebab
benda ni 100% percuma REZEKI TUHAN YG BG..TP,KITE KNE USAHA JGAK KN??
TGGU APE LG?? J0MLA J0IN... =)
FREE JE...XTIPU...

p/S : NK TRY JE NIE.....HEHEHE
Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: CATCHEYE.com.my   25th December 2009, 3:28 am

try² jgn tak try..

ambe dah nek jd 1400 points.. hehee... nie baru 2,3 org hak register kot.. kalau makin ramai makin byk points..

kalau ade yg register under kite.. if die pomot kat org len so bertmbh points kite.. tak caye try test pomot..n check bape kite dpt points..


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: CATCHEYE.com.my   25th December 2009, 3:25 pm

now 1600 points = RM1.60 hihi.. Very Happy


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
pau_kacang



Posts : 133
Join date : 03/12/2009

PostSubject: Re: CATCHEYE.com.my   27th December 2009, 11:53 am

knp fill ni..x dapt bt..email ngn password kna bt baru ke?
Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: CATCHEYE.com.my   27th December 2009, 12:26 pm

yerr....try laa dulu.. jgn aa pakai pass yahoo mail tue..better pakai lain aaa for security


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
pau_kacang



Posts : 133
Join date : 03/12/2009

PostSubject: Re: CATCHEYE.com.my   27th December 2009, 12:32 pm

ekk..oo..dh dapt dh
Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: CATCHEYE.com.my   27th December 2009, 5:45 pm

now 1800 points

so one user RM0.40 Very Happy


Last edited by LocoRoco on 28th December 2009, 1:33 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: CATCHEYE.com.my   28th December 2009, 1:32 pm

now RM2.00

1 person = RM0.40


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
Sponsored content




PostSubject: Re: CATCHEYE.com.my   Today at 10:59 am

Back to top Go down
 
CATCHEYE.com.my
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Jual / Beli-
Jump to: