HomeSearchRegisterLog in

Share | 
 

 harta modal

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
nurhafizah



Posts : 23
Join date : 28/11/2009

PostSubject: harta modal   28th November 2009, 9:23 pm

salam.

sbnryer ebook ni kena wat harta modal ke atau tak? n then student terima ebok, ada krskn pada ebok cth speaker, student kena byr tak bg brg krosakan tu?
tq
Back to top Go down
View user profile
idahasb
Moderator


Posts : 145
Join date : 24/11/2009

PostSubject: Re: harta modal   28th November 2009, 9:28 pm

e-book x yah msuk dlm harta modal sekolah..tgk kerosakan'h,tp..bila dh abis waranty,mmg student kn byr..lgpun e-book pun dh free Very Happy
Back to top Go down
View user profile
nurhafizah



Posts : 23
Join date : 28/11/2009

PostSubject: harta modal   29th November 2009, 7:33 pm

mmg confirm ke tak yah msk harta modal?
Back to top Go down
View user profile
idahasb
Moderator


Posts : 145
Join date : 24/11/2009

PostSubject: Re: harta modal   29th November 2009, 8:47 pm

confirm x yah,coz e-book tu kita kan bg kat budak2 sekolah sbg hak milik b'syarat, jd bukan hak milik sekolah,so..x yah buat e-book tu jd harta modal..ni dh d bgtau ms meeting Very Happy
Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: harta modal   5th December 2009, 3:51 am

idahasb wrote:
confirm x yah,coz e-book tu kita kan bg kat budak2 sekolah sbg hak milik b'syarat, jd bukan hak milik sekolah,so..x yah buat e-book tu jd harta modal..ni dh d bgtau ms meeting Very Happy

utk pengetahuan nurhafizah bkn eio dungun so ms meeting die tak de la ida. fizah jgn terasa yerkk.. ehehe..

Spt yg dah sedia mklum utk daftar harta modal mmg confirm tak perlu buat..
byk sbb selain yg ida ckp tu spt:

- ebook bkn hak milik sek
- ebook tidak menggunakan modal sek utk beli
- ebook hak milik murid n bkn utk pinjaman sesiapa selain pemilik (murid)
- ebook dsertakan dgn borang perjanjian hakmilik, akujanji tatacara penggunaan
- gantirugi, kerosakan, kehilngn or salah laku penggunaan ebook ditanggung murid sepenuhnye (see noted).

* noted : sekiranya ebook hilang di sek, murid hendaklah maklumkn segera kepada eio or pihak sek supaya tindakan susulan spt spot check dilakukan. ini kerana sebahagian adalah dibwh tggjwb sek terhdp kehilangan ebook berkenaan. jika hilang dan murid tidak melaporkan segera pd ms berlaku kejadian atau sek tidak mengetahui, pihk sek boleh untuk TIDAK BERTGGJWB ke ats ebook tersebut.
harap maklum.






-


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
idahasb
Moderator


Posts : 145
Join date : 24/11/2009

PostSubject: Re: harta modal   5th December 2009, 7:48 pm

ops..sori ye faridah,x tau..ape2 pun frenz Smile ape2 pun x kira'h eio dr daerah mn, klau ade p'tanyaan sialah...kitorg sedia membantu,kan LocoRoco?
Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: harta modal   5th December 2009, 8:31 pm

ye² pakat2 bantu la mane² yg tau.. Very Happy


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
nurizlani



Posts : 37
Join date : 02/12/2009
Age : 32
Location : Sek. Keb. Paka

PostSubject: Re: harta modal   8th December 2009, 10:09 am

cheers thanks.... bru tau.... hhehhehehe
Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: harta modal   9th December 2009, 6:53 pm

nurizlani wrote:
cheers thanks.... bru tau.... hhehhehehe
gambar ac ke tue..? cun plok tgk.. Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
Sponsored content




PostSubject: Re: harta modal   Today at 4:05 am

Back to top Go down
 
harta modal
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Kaunter Pertanyaan-
Jump to: