HomeSearchRegisterLog in

Share | 
 

 dah format pun masih autorestart gak

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
naimah



Posts : 22
Join date : 15/12/2010

PostSubject: dah format pun masih autorestart gak   13th January 2011, 11:59 am

macam dah ade terbaca sal prob ni..tp dop jupe lop..ada ebook ni prob ye autorestart
..format doh pn jd same gop..bakpe ye..& solution gane? confused
Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: dah format pun masih autorestart gak   13th January 2011, 8:59 pm

tak dok idea gok nie..
sila2...otai2..sila jwb.. Shocked


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: dah format pun masih autorestart gak   14th January 2011, 11:27 pm

naimah wrote:
macam dah ade terbaca sal prob ni..tp dop jupe lop..ada ebook ni prob ye autorestart
..format doh pn jd same gop..bakpe ye..& solution gane? confused

otai sura bgtau... die pnh face same prob..die ckp sbb flash drive prob..so solution die, hantar kilang.. tak sure free ke tak..klu byr pn RM10 je tak silap... Very Happy


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
naimah



Posts : 22
Join date : 15/12/2010

PostSubject: Re: dah format pun masih autorestart gak   16th January 2011, 8:52 am

ok..10q..gayanye tmbh lg sebutir anto kilang..hoho
Back to top Go down
View user profile
modenas-kriss



Posts : 110
Join date : 01/12/2009

PostSubject: Re: dah format pun masih autorestart gak   16th January 2011, 10:38 am

try tgk kat bios tu dl... g kat advanced pahtu tgk kat SATA controlller mode option :
kalu [Enhanced] tkr ke [Compatible]...
Back to top Go down
View user profile
naimah



Posts : 22
Join date : 15/12/2010

PostSubject: Re: dah format pun masih autorestart gak   16th January 2011, 11:09 am

ye la..btol la..10q petani_moden.. Very Happy
kira mode compatible ni permanent la kt c2 ey?
Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: dah format pun masih autorestart gak   16th January 2011, 12:00 pm

petani_moden wrote:
try tgk kat bios tu dl... g kat advanced pahtu tgk kat SATA controlller mode option :
kalu [Enhanced] tkr ke [Compatible]...

hah tu die otai dh bls.. cheers


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
modenas-kriss



Posts : 110
Join date : 01/12/2009

PostSubject: Re: dah format pun masih autorestart gak   16th January 2011, 2:28 pm

LocoRoco wrote:
petani_moden wrote:
try tgk kat bios tu dl... g kat advanced pahtu tgk kat SATA controlller mode option :
kalu [Enhanced] tkr ke [Compatible]...

hah tu die otai dh bls.. cheers


otai mnder plok nyer,,, wak bijjok jer tu... nasib bek gop btol.... kalu dop malu sj jer...
Back to top Go down
View user profile
AEIOU



Posts : 108
Join date : 02/12/2009
Location : gps pun x jupe

PostSubject: Re: dah format pun masih autorestart gak   16th January 2011, 8:51 pm

petani_moden wrote:
LocoRoco wrote:
petani_moden wrote:
try tgk kat bios tu dl... g kat advanced pahtu tgk kat SATA controlller mode option :
kalu [Enhanced] tkr ke [Compatible]...

hah tu die otai dh bls.. cheers


otai mnder plok nyer,,, wak bijjok jer tu... nasib bek gop btol.... kalu dop malu sj jer...

ye x wat bijok,padahal mmg dh bijok kan...
Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: dah format pun masih autorestart gak   16th January 2011, 9:09 pm

AEIOU wrote:
petani_moden wrote:
LocoRoco wrote:
petani_moden wrote:
try tgk kat bios tu dl... g kat advanced pahtu tgk kat SATA controlller mode option :
kalu [Enhanced] tkr ke [Compatible]...

hah tu die otai dh bls.. cheers


otai mnder plok nyer,,, wak bijjok jer tu... nasib bek gop btol.... kalu dop malu sj jer...

ye x wat bijok,padahal mmg dh bijok kan...

yup.. btl2.. sbb tu gb die syg.. bounce hahaa..


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
modenas-kriss



Posts : 110
Join date : 01/12/2009

PostSubject: Re: dah format pun masih autorestart gak   16th January 2011, 10:08 pm

LocoRoco wrote:
AEIOU wrote:
petani_moden wrote:
LocoRoco wrote:
petani_moden wrote:
try tgk kat bios tu dl... g kat advanced pahtu tgk kat SATA controlller mode option :
kalu [Enhanced] tkr ke [Compatible]...

hah tu die otai dh bls.. cheers


otai mnder plok nyer,,, wak bijjok jer tu... nasib bek gop btol.... kalu dop malu sj jer...

ye x wat bijok,padahal mmg dh bijok kan...

yup.. btl2.. sbb tu gb die syg.. bounce hahaa..

siap wi gb syg teruh... jeng nguh gni.....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: dah format pun masih autorestart gak   Today at 4:51 pm

Back to top Go down
 
dah format pun masih autorestart gak
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Troubleshooting-
Jump to: