HomeSearchRegisterLog in

Share | 
 

 TARIKH MAJLIS EBOOK 2011 DAERAH DUNGUN

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
naimah



Posts : 22
Join date : 15/12/2010

PostSubject: Re: TARIKH MAJLIS EBOOK 2011 DAERAH DUNGUN   13th January 2011, 11:51 am

hmm..molek gop kalu wat meeting sket..maklum la, ada dh bertukar, benti, hok baru nk blajo Wink
Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: TARIKH MAJLIS EBOOK 2011 DAERAH DUNGUN   13th January 2011, 12:08 pm

naimah wrote:
hmm..molek gop kalu wat meeting sket..maklum la, ada dh bertukar, benti, hok baru nk blajo Wink

of cos...there will be our next meeting shortly.. pls suggest time/date... as least a week before 7hb feb Very Happy


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
baisyah



Posts : 31
Join date : 01/12/2009
Location : Dunter

PostSubject: Re: TARIKH MAJLIS EBOOK 2011 DAERAH DUNGUN   13th January 2011, 12:20 pm

buat lar antara tarikh 26/1 - 30/1....(meeting) dan yg psl tlg menolong yg lps tue biarlah...yg pasti sumenya dh beres..... yg penting akan dtg nie.. kite same2 tlg mane yg dpt tlg.... yg penting wt kerja dgn ikhlas dan seronok... walaupun letih tp berbaloi...
Back to top Go down
View user profile
ilusi84



Posts : 108
Join date : 18/12/2009
Location : SK PADANG PULUT

PostSubject: Re: TARIKH MAJLIS EBOOK 2011 DAERAH DUNGUN   13th January 2011, 12:40 pm

LocoRoco wrote:
eio dun paka dan dun sura...
oleh sbb kedua2nyer dlm hari yg sama 10 feb, sila2 la cadangkan tarikh utk kite amik satu dun (either one) utk ditunda ke tarikh lain.. klu leh seminggu dr tarikh asal 10 feb tue..

cth -
dun : SURA
tarikh: 17hb
.... ---> nie contoh..contohhhhhhh!!!tongue ( pjm ayat isma halil THR.fm)

eio dun rantau abg...
bagi tarikh n hari yg bersesuaian

dun : Rantau abg
tarikh: ??




molek gok klu anjak dun sura ke 17hb... takde laa kelam kelibut nnt...

dun rantau abg lak wak 28hb february..... ok dop?
Back to top Go down
View user profile
nor87



Posts : 56
Join date : 03/12/2009
Age : 29
Location : dungun

PostSubject: Re: TARIKH MAJLIS EBOOK 2011 DAERAH DUNGUN   13th January 2011, 1:21 pm

amir kita org dun rantau abang cadang 21 feb gane?
2 tarikh kitaorg sugest
Back to top Go down
View user profile
Jengcoil



Posts : 110
Join date : 30/11/2009
Age : 32
Location : uRanus

PostSubject: Re: TARIKH MAJLIS EBOOK 2011 DAERAH DUNGUN   13th January 2011, 2:53 pm

aku dok kisoh.... yg ptg keje beres.. 4 kali mjlis doh aku duk atas pentas.Tahun ni pn same gok rase2.. hahaha. afro
Back to top Go down
View user profile
modenas-kriss



Posts : 110
Join date : 01/12/2009

PostSubject: Re: TARIKH MAJLIS EBOOK 2011 DAERAH DUNGUN   13th January 2011, 8:33 pm

missyRai wrote:
hoh lps ni xmo dos eh jd lyn vip

dun sura wak 15/2 pn xpe 17 pn ok gok

ejat weh dun mu klah sokmo

hahhahah... mmg dun aku klah sokmo kn... tp mg pung klah gop... puji sket......
Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: TARIKH MAJLIS EBOOK 2011 DAERAH DUNGUN   13th January 2011, 9:41 pm

petani_moden wrote:
missyRai wrote:
hoh lps ni xmo dos eh jd lyn vip

dun sura wak 15/2 pn xpe 17 pn ok gok

ejat weh dun mu klah sokmo
.
hahhahah... mmg dun aku klah sokmo kn... tp mg pung klah gop... puji sket......

Ade menang kalah gok ker? mcm tanding pilihanraya jer.. Laughing
ok, jadual as stated adalah jadual MB, which is jadual yg mmg dah konpem..so dah tak leh ubah (means mmg berlaku mjls tarikh tu coz tarikh tu yg mb free/setuju)...kecuali kite tukar tarikh tu dgn mjls ebok dlm DUN lain dlm daerah lain..
apepn kite cuba utk tunda DUN Sura ke 17hb feb 2011, as u wish..nanti kte try up kn ke pengetahuan timb ppd.. btw
dan untuk DUN Rantau Abang, kite try mtk ke tarikh 21 hb feb (as nor suggest tu) tp ni terpulang kpd Pejabat DUN (YB Zaaba) sendri buat kptsn, takperla at least kite cadang dlu, else depends pd dorg la .. time kasih ats cadangan..Very Happy


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
poyoronos



Posts : 11
Join date : 10/11/2010
Age : 32
Location : zuhrah

PostSubject: Re: TARIKH MAJLIS EBOOK 2011 DAERAH DUNGUN   15th January 2011, 12:13 pm

nnti mung mir bahagi trs yg mana g dun paka dan siapa kena g dun sura...bahagi siap2...bukan selalu ni...masa mcm ni la kita boleh berjumpe beramah mesra mall, bersembang2 lebat pun....
Back to top Go down
View user profile http://sktepus1018.blogspot.com
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: TARIKH MAJLIS EBOOK 2011 DAERAH DUNGUN   15th January 2011, 12:48 pm

poyoronos wrote:
nnti mung mir bahagi trs yg mana g dun paka dan siapa kena g dun sura...bahagi siap2...bukan selalu ni...masa mcm ni la kita boleh berjumpe beramah mesra mall, bersembang2 lebat pun....

yup, last meeting thn lepas sblm mjls pn dah buat mcm nie..igt tak ms dun paka dan dun b besi..so kite mtk tlg eio dun sura dan dun r abg utk dorg pilih samada nak g tlg mjls dun paka ke dun b besi..tp itu laa.. Crying or Very sad
cam basyah ckp yg lpas biar lepas..since dah de eio sek men..jd kite dh bertambah bil utk bantu mane2 dun nanti..


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
pau_kacang



Posts : 133
Join date : 03/12/2009

PostSubject: Re: TARIKH MAJLIS EBOOK 2011 DAERAH DUNGUN   16th January 2011, 11:16 am

dun Rantau Abang..17.2.2011 pn bleh..24 pn blh..cian gop ke saing2 letih dop abis lg...ke gane?..
Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: TARIKH MAJLIS EBOOK 2011 DAERAH DUNGUN   16th January 2011, 12:13 pm

ari nie cikgu idris ke meeting ebook kat suk.. so, kite tggu je laa ape update terbaru..


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
AEIOU



Posts : 108
Join date : 02/12/2009
Location : gps pun x jupe

PostSubject: Re: TARIKH MAJLIS EBOOK 2011 DAERAH DUNGUN   16th January 2011, 8:39 pm

missyRai wrote:
AMER TLG MNTK ALIHKAN TARIKH UTK DUN SURA N PAKA TU XKN NK WAK SKALI DH LA DUN PAKA RAMAI JENG TUSSSS HEHE

eio dun pake ramai yg jeng... lol! lol! lol! lol! lol! lol!
eio dun ranatu abg plak ramai yg ape ek??
Back to top Go down
View user profile
Brad Bu



Posts : 329
Join date : 14/06/2010
Age : 31
Location : Dungeon

PostSubject: Re: TARIKH MAJLIS EBOOK 2011 DAERAH DUNGUN   17th January 2011, 8:29 am

AEIOU wrote:
missyRai wrote:
AMER TLG MNTK ALIHKAN TARIKH UTK DUN SURA N PAKA TU XKN NK WAK SKALI DH LA DUN PAKA RAMAI JENG TUSSSS HEHE

eio dun pake ramai yg jeng... lol! lol! lol! lol! lol! lol!
eio dun ranatu abg plak ramai yg ape ek??



hahahahaa....sedey betul..like2... silent
Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: TARIKH MAJLIS EBOOK 2011 DAERAH DUNGUN   17th January 2011, 10:23 am

salam everyone...
dukacita dimaklumkan harapan kite tuk asingkan salah satu mjls dalam 10hb feb tu tidak berjaya. Smlm sy dah confirm ngn kak jah/SUK yg mengatakn mmg pihak MB nak 2 majls utk Daerah Dungun pada 10 feb tue (DUN sura, DUN Paka).. so, nak tak nak mmg takkan buleh ubah dah..
Terpksa aa kite struggle skit benda nie dr segi pembahagian tugas mohon semua eio, sek ren or sek men utk bagi kerjasama sebaik mungkin. kite try laa bg lbh terperinci, lebih adil dan saksama Smile oleh sbb 2 majls dalam sehari mohon la kite sama2 bantu membantu bagi mencapai cita2 dan semangat satu malaysia..hihi...geek

thanks all...


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
Brad Bu



Posts : 329
Join date : 14/06/2010
Age : 31
Location : Dungeon

PostSubject: Re: TARIKH MAJLIS EBOOK 2011 DAERAH DUNGUN   17th January 2011, 10:28 am

LocoRoco wrote:
salam everyone...
dukacita dimaklumkan harapan kite tuk asingkan salah satu mjls dalam 10hb feb tu tidak berjaya. Smlm sy dah confirm ngn kak jah/SUK yg mengatakn mmg pihak MB nak 2 majls utk Daerah Dungun pada 10 feb tue (DUN sura, DUN Paka).. so, nak tak nak mmg takkan buleh ubah dah..
Terpksa aa kite struggle skit benda nie dr segi pembahagian tugas mohon semua eio, sek ren or sek men utk bagi kerjasama sebaik mungkin. kite try laa bg lbh terperinci, lebih adil dan saksama Smile oleh sbb 2 majls dalam sehari mohon la kite sama2 bantu membantu bagi mencapai cita2 dan semangat satu malaysia..hihi...geek

thanks all...

sob..sob..sob... Mad Mad Mad Mad
Back to top Go down
View user profile
ilusi84



Posts : 108
Join date : 18/12/2009
Location : SK PADANG PULUT

PostSubject: Re: TARIKH MAJLIS EBOOK 2011 DAERAH DUNGUN   17th January 2011, 11:36 am

Brad Bu wrote:
LocoRoco wrote:
salam everyone...
dukacita dimaklumkan harapan kite tuk asingkan salah satu mjls dalam 10hb feb tu tidak berjaya. Smlm sy dah confirm ngn kak jah/SUK yg mengatakn mmg pihak MB nak 2 majls utk Daerah Dungun pada 10 feb tue (DUN sura, DUN Paka).. so, nak tak nak mmg takkan buleh ubah dah..
Terpksa aa kite struggle skit benda nie dr segi pembahagian tugas mohon semua eio, sek ren or sek men utk bagi kerjasama sebaik mungkin. kite try laa bg lbh terperinci, lebih adil dan saksama Smile oleh sbb 2 majls dalam sehari mohon la kite sama2 bantu membantu bagi mencapai cita2 dan semangat satu malaysia..hihi...geek

thanks all...

sob..sob..sob... Mad Mad Mad Mad


sob sob sob..... gak Sad Sad Sad
Back to top Go down
View user profile
pau_kacang



Posts : 133
Join date : 03/12/2009

PostSubject: Re: TARIKH MAJLIS EBOOK 2011 DAERAH DUNGUN   17th January 2011, 11:48 am

AEIOU...dun rantau abang..rajin...bt keje...mai la nk join...
Back to top Go down
View user profile
modenas-kriss



Posts : 110
Join date : 01/12/2009

PostSubject: Re: TARIKH MAJLIS EBOOK 2011 DAERAH DUNGUN   17th January 2011, 12:09 pm

LocoRoco wrote:
salam everyone...
dukacita dimaklumkan harapan kite tuk asingkan salah satu mjls dalam 10hb feb tu tidak berjaya. Smlm sy dah confirm ngn kak jah/SUK yg mengatakn mmg pihak MB nak 2 majls utk Daerah Dungun pada 10 feb tue (DUN sura, DUN Paka).. so, nak tak nak mmg takkan buleh ubah dah..
Terpksa aa kite struggle skit benda nie dr segi pembahagian tugas mohon semua eio, sek ren or sek men utk bagi kerjasama sebaik mungkin. kite try laa bg lbh terperinci, lebih adil dan saksama Smile oleh sbb 2 majls dalam sehari mohon la kite sama2 bantu membantu bagi mencapai cita2 dan semangat satu malaysia..hihi...geek

thanks all...

jeng nguh.....
Back to top Go down
View user profile
ilusi84



Posts : 108
Join date : 18/12/2009
Location : SK PADANG PULUT

PostSubject: Re: TARIKH MAJLIS EBOOK 2011 DAERAH DUNGUN   17th January 2011, 12:50 pm

amer meeting nanti nak wat sbelah pagi ke petang??? klu pagi aci dop? takboh masuk koloh doh.... huhuhuhu
Back to top Go down
View user profile
baisyah



Posts : 31
Join date : 01/12/2009
Location : Dunter

PostSubject: Re: TARIKH MAJLIS EBOOK 2011 DAERAH DUNGUN   17th January 2011, 3:54 pm

wa......nampaknye kene struggle lar ckit tuk 10hb nnt.....takpe EIO daerah Dungunpasti boleh punyer.....same2 kite pakat tlg menolong.......
Back to top Go down
View user profile
missyRai
Moderator


Posts : 668
Join date : 24/11/2009
Age : 30
Location : racoon city

PostSubject: Re: TARIKH MAJLIS EBOOK 2011 DAERAH DUNGUN   17th January 2011, 5:27 pm

LocoRoco wrote:
salam everyone...
dukacita dimaklumkan harapan kite tuk asingkan salah satu mjls dalam 10hb feb tu tidak berjaya. Smlm sy dah confirm ngn kak jah/SUK yg mengatakn mmg pihak MB nak 2 majls utk Daerah Dungun pada 10 feb tue (DUN sura, DUN Paka).. so, nak tak nak mmg takkan buleh ubah dah..
Terpksa aa kite struggle skit benda nie dr segi pembahagian tugas mohon semua eio, sek ren or sek men utk bagi kerjasama sebaik mungkin. kite try laa bg lbh terperinci, lebih adil dan saksama Smile oleh sbb 2 majls dalam sehari mohon la kite sama2 bantu membantu bagi mencapai cita2 dan semangat satu malaysia..hihi...geek

thanks all...


BAIKKLAHHHHHH!!!!!!!!!!! APE YG PENTING KERJASAMA WONDERPETS WONDERPETS KAMI DATANG!!!!!!!!!!


missyrai@missyrai-laptop:~$ changeos2linux --forever && neverregret
A computer is like air conditioning; It become USELESS when you open WINDOWS



Back to top Go down
View user profile
ilusi84



Posts : 108
Join date : 18/12/2009
Location : SK PADANG PULUT

PostSubject: Re: TARIKH MAJLIS EBOOK 2011 DAERAH DUNGUN   18th January 2011, 8:23 am

missyRai wrote:
LocoRoco wrote:
salam everyone...
dukacita dimaklumkan harapan kite tuk asingkan salah satu mjls dalam 10hb feb tu tidak berjaya. Smlm sy dah confirm ngn kak jah/SUK yg mengatakn mmg pihak MB nak 2 majls utk Daerah Dungun pada 10 feb tue (DUN sura, DUN Paka).. so, nak tak nak mmg takkan buleh ubah dah..
Terpksa aa kite struggle skit benda nie dr segi pembahagian tugas mohon semua eio, sek ren or sek men utk bagi kerjasama sebaik mungkin. kite try laa bg lbh terperinci, lebih adil dan saksama Smile oleh sbb 2 majls dalam sehari mohon la kite sama2 bantu membantu bagi mencapai cita2 dan semangat satu malaysia..hihi...geek

thanks all...


BAIKKLAHHHHHH!!!!!!!!!!! APE YG PENTING KERJASAMA WONDERPETS WONDERPETS KAMI DATANG!!!!!!!!!!

Wonder Pets Wonder Pets…
kami datang..
membantu (para eio) yang kesusahan..
kami tak besar..
dan kami tak kuat..
bila bekerjasama semua jadi mudah…

Back to top Go down
View user profile
missyRai
Moderator


Posts : 668
Join date : 24/11/2009
Age : 30
Location : racoon city

PostSubject: Re: TARIKH MAJLIS EBOOK 2011 DAERAH DUNGUN   18th January 2011, 8:34 am

ilusi84 wrote:
missyRai wrote:
LocoRoco wrote:
salam everyone...
dukacita dimaklumkan harapan kite tuk asingkan salah satu mjls dalam 10hb feb tu tidak berjaya. Smlm sy dah confirm ngn kak jah/SUK yg mengatakn mmg pihak MB nak 2 majls utk Daerah Dungun pada 10 feb tue (DUN sura, DUN Paka).. so, nak tak nak mmg takkan buleh ubah dah..
Terpksa aa kite struggle skit benda nie dr segi pembahagian tugas mohon semua eio, sek ren or sek men utk bagi kerjasama sebaik mungkin. kite try laa bg lbh terperinci, lebih adil dan saksama Smile oleh sbb 2 majls dalam sehari mohon la kite sama2 bantu membantu bagi mencapai cita2 dan semangat satu malaysia..hihi...geek

thanks all...




BAIKKLAHHHHHH!!!!!!!!!!! APE YG PENTING KERJASAMA WONDERPETS WONDERPETS KAMI DATANG!!!!!!!!!!

Wonder Pets Wonder Pets…
kami datang..
membantu (para eio) yang kesusahan..
kami tak besar..
dan kami tak kuat..
bila bekerjasama semua jadi mudah…


hahahaha bagus2 ros cheers


missyrai@missyrai-laptop:~$ changeos2linux --forever && neverregret
A computer is like air conditioning; It become USELESS when you open WINDOWS



Back to top Go down
View user profile
ilusi84



Posts : 108
Join date : 18/12/2009
Location : SK PADANG PULUT

PostSubject: Re: TARIKH MAJLIS EBOOK 2011 DAERAH DUNGUN   18th January 2011, 11:52 am

geek geek geek

hehehe... kabo je bila nak stay kat pkg... on the spot sapa... hehehe
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: TARIKH MAJLIS EBOOK 2011 DAERAH DUNGUN   Today at 4:06 am

Back to top Go down
 
TARIKH MAJLIS EBOOK 2011 DAERAH DUNGUN
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Sembang²-
Jump to: