HomeSearchRegisterLog in

Share | 
 

 STATUS T SKOR SEK

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: STATUS T SKOR SEK   2nd September 2010, 1:17 am

Salam..
buat pengetahuan siang td tuan PPD telah menghadiri mesyuart penyelarasan ebook dan T skor di JPNT.
Tuan PPD maklum bahawa daerah dungun msh lg blm sepenuhnya menggunakan aplikasi T skor iaitu 12 buah sekolah ( ini mmg kite akui). Harap dpt kerjasama tuan/puan maklum sekolah mane yg dlm list tersebut disini utk kite identify n sama2 bincang utk mengatasi mslh ini pastinya terutama sekali sek2 yg tidak mempunyai kemudahan internet (tskor offline).

Mmg kite maklum bhw agak mustahil utk menggunakan aplikasi t skor bg sek yg tiada internet cuma hrp dpt kite sama2 bincang/meeting asalkan tiada sek yg terpinggir n kenalpasti sek yg sukar oleh sbb gb/sek yg tidak memberi kerjsama dlm penggunaan t skor di sek.

harap dpt kerjasama kerana menurut tuan ppd, beliau mahukan kite buat satu meeting n bincng berkenaan hal ini n beliau mahukan walau mcm mane sekalipn t skor wajib dibuat/digunakan di sek msg2.
kite cuma bimbang jikalau tuan timb jpnt ke sek msg2 utk bertanyakn status t skor walaupn sek tersebut tiada internet atau gb/sek enggan membnrkan t skor di sek. utk perhatian timb jpnt telah pn ke salah sebuah sek disini 2 hari lepas (mgkn dah de yg tau sek mane) bertanyakn status t skor sek berkenaan n kite risau jika tuan ppd nanti akan turut pantau utk bertanyakan hal ini.

sebolehnya kite mahukan agar kite sama2 pakat bantu n bincang camne cara utk atasi n jgn ade sek yg dipersalahkan sematelah sek lain terselamat dan sbgnya. biar sama2 saling bantu antara satu sama lain.
Neutral


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
Brad Bu



Posts : 329
Join date : 14/06/2010
Age : 31
Location : Dungeon

PostSubject: Re: STATUS T SKOR SEK   2nd September 2010, 8:40 am

hamber dah suruh budak2 tahun 6 jawab..tapi tak byk sgt la..
sbb line slow sgt..susah nak berapih satu set soalan...
Sad Sad
Back to top Go down
View user profile
missyRai
Moderator


Posts : 668
Join date : 24/11/2009
Age : 30
Location : racoon city

PostSubject: Re: STATUS T SKOR SEK   2nd September 2010, 9:54 am

adesss ade lg psl tscore...hurmmm kite dh srh bdk2 jwp tp line slow nk wak gane nk log in msk tscore pn ssh brebut line tenet kt sek ni traficc jem sapa jem modem/router hehe..bdk2 sek sura sapa duk kt tgh padang nk amik line sek sains....xtau lg nk wat gane ...bkn sme bdk2 ade tenet kt umh klo ade xpela ..nk wat offline tscore xke rumit...xke kite kne add/reg blk bdk tu dlm databse tscore offline xke 2 kli kje klo skit xpela ni bratus2 org... Suspect


missyrai@missyrai-laptop:~$ changeos2linux --forever && neverregret
A computer is like air conditioning; It become USELESS when you open WINDOWS



Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: STATUS T SKOR SEK   2nd September 2010, 10:16 am

ok.. tp sk sura nga sk kg wa ttp dah acces t skor kn? so, not in 12 list yg tak access lgsg t skor kn?


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
missyRai
Moderator


Posts : 668
Join date : 24/11/2009
Age : 30
Location : racoon city

PostSubject: Re: STATUS T SKOR SEK   2nd September 2010, 10:40 am

LocoRoco wrote:
ok.. tp sk sura nga sk kg wa ttp dah acces t skor kn? so, not in 12 list yg tak access lgsg t skor kn?

yer dh access tp xtau ah bpe org je hok access


missyrai@missyrai-laptop:~$ changeos2linux --forever && neverregret
A computer is like air conditioning; It become USELESS when you open WINDOWS



Back to top Go down
View user profile
princessFantaghiro



Posts : 44
Join date : 13/12/2009
Age : 31

PostSubject: Re: STATUS T SKOR SEK   2nd September 2010, 10:59 am

cg2 sek ambe srh bdk2 access dumoh sbb diaorg kata nok wat tsoce kat sek xdang...banyak benda lg wat nok kene wat...sek ambe tmsuk ke list 12 tu amir?
Back to top Go down
View user profile
mijan



Posts : 8
Join date : 17/01/2010

PostSubject: Re: STATUS T SKOR SEK   2nd September 2010, 11:20 am

sekolah ambe ade bdk access..ambe catat ar markah hok diorang dpt sbg bukti..tkt pepehal berbangkit..tp x rama hok access
Back to top Go down
View user profile
Jengcoil



Posts : 110
Join date : 30/11/2009
Age : 32
Location : uRanus

PostSubject: Re: STATUS T SKOR SEK   2nd September 2010, 11:26 am

skoloh aku lasung xleh online kt skoloh. tenet nazak trus.... dh la limited IP. xdok wifi. ckgu suruh online dumoh.. dok tau ar budok2 ni online ke dop... aedeehhhh. aku rase gelap gmbor budok2 ni nk online dumoh. Question
Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: STATUS T SKOR SEK   2nd September 2010, 11:46 am

1) so sk durian mas 1
2) ??
3) ??

sk pdg pulut x pnh access lgsg ke sek? konpem ke bdk access dumoh?


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
princessFantaghiro



Posts : 44
Join date : 13/12/2009
Age : 31

PostSubject: Re: STATUS T SKOR SEK   2nd September 2010, 12:32 pm

seri paka pernah buat tscore 2 kelas kat sek ms mula2 ari tu...lps tu cg srh bdk2 jwb dumoh...ada yg buat tp xth berapa kerat je yg buatnye...
Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: STATUS T SKOR SEK   2nd September 2010, 12:40 pm

ok.. mayb sk seri paka is not listed of 12..


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
madarame ikkaku



Posts : 64
Join date : 15/12/2009
Age : 30
Location : ketengah jaya

PostSubject: Re: STATUS T SKOR SEK   2nd September 2010, 12:49 pm

skoloh aku temasuk dlm list tu gok ke mir???tp bdk2 skoloh ni ade dos hok on9 tscore..byok kali dos..tp time skoloh ni je la bdk2 on9 klo kat rumoh tu wallahualam la.. Smile
Back to top Go down
View user profile http://www.moviesinopsis.blogspot.com
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: STATUS T SKOR SEK   2nd September 2010, 12:52 pm

mer..12 buah sek tu adalah sek yg tak access lgsg t skor,mgkn gak tak sepenuhnya daftar dll... so sek deme excluded..


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
Jengcoil



Posts : 110
Join date : 30/11/2009
Age : 32
Location : uRanus

PostSubject: Re: STATUS T SKOR SEK   2nd September 2010, 1:32 pm

utk perhatian saim2.... soalan yg topit suh donlod tu tidak serumit yg disangka. hehehee...
anda perlu donlod dan paste je dlm ebook. tp ebook tersebut kene ade adobe reader. pastu murid bleh gune trus care manual tnpa offline mode atau online. aku baru je try pada sutir ebook . kebetulan ade budak antor.
tp masih ade lg masalah. hari ni hari last skolah. budak2 dh blah. ade yg x blah lg.. tp ebook plak x bawak.. adeeehhhh.. Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile
modenas-kriss



Posts : 110
Join date : 01/12/2009

PostSubject: Re: STATUS T SKOR SEK   2nd September 2010, 2:46 pm

koloh aku ader wak on9 tu rs nyer... tp xth lah kot2 yermasuk gop dlm 12 tu.....
Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: STATUS T SKOR SEK   2nd September 2010, 8:40 pm

HoLL0Wen wrote:
utk perhatian saim2.... soalan yg topit suh donlod tu tidak serumit yg disangka. hehehee...
anda perlu donlod dan paste je dlm ebook. tp ebook tersebut kene ade adobe reader. pastu murid bleh gune trus care manual tnpa offline mode atau online. aku baru je try pada sutir ebook . kebetulan ade budak antor.
tp masih ade lg masalah. hari ni hari last skolah. budak2 dh blah. ade yg x blah lg.. tp ebook plak x bawak.. adeeehhhh.. Rolling Eyes

maksdnyer, nie takde kene mgena la ngan applikasi T skor gitu ker?? so either sek de tenet or not, samada murid activate acc tskor ke dok ttp seme leh terus guen??

aizat - not in list.. Laughing


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: STATUS T SKOR SEK   3rd September 2010, 1:35 am

1. sk durian mas i
2. sk kuala abg..
3. ?? lai..lai.. Laughing


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
nurizlani



Posts : 37
Join date : 02/12/2009
Age : 32
Location : Sek. Keb. Paka

PostSubject: Re: STATUS T SKOR SEK   19th September 2010, 12:01 pm

s.k paka, tenet low skit... semua pelajar thn 6 n separuh thn 5, 2010 dah daftar tp kurang menggunakan Tscore walaupun dah maklum tiap2 hri
Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: STATUS T SKOR SEK   20th September 2010, 11:05 am

ac sila emel sy..


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
nurizlani



Posts : 37
Join date : 02/12/2009
Age : 32
Location : Sek. Keb. Paka

PostSubject: Re: STATUS T SKOR SEK   20th September 2010, 12:16 pm

Done
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: STATUS T SKOR SEK   Today at 10:07 pm

Back to top Go down
 
STATUS T SKOR SEK
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Pengumuman-
Jump to: