HomeSearchRegisterLog in

Share | 
 

 Lock Ur Thingy..huhu

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
jemi3886



Posts : 178
Join date : 21/12/2009
Location : huhu..

PostSubject: Lock Ur Thingy..huhu   3rd August 2010, 11:34 pm

Assalamualaikum..setelah lame menyepi..ini hidangan bru...hehe
Ada 2 software untuk lock2 ni,

1. USB LOCK AP

Effective: USB LOCK AP is the tool of choice if you need to prevent
information loss due to the unauthorized use of USB storage removable
drives, CD-RWs, and Floppy. Without blocking other USB devices like
printers, mouse, cameras.....etc.

Easy to use: USB LOCK AP allows the user to authorize or restrict,
at his or her convinience, the use of USB storage removable drives,
All CD ROM/CD-RW drives, and Floppy Disk drives. From its very easy
to use, password protected interface.

====================
After Installation, click regme.reg to activate the crack

Download Here

Code:
http://www.mediafire.com/?z3gdoqraiml


2. APPLICATION LOCKER
Application locker ini, tugasnya untuk lock sebarang program, *.EXE files dr running. Kat bawah ni de contoh untuk nk lock penggunaan MEDIA PLAYER sekiranya player ini diperlukan untuk melihat/menonton cerita orang xpaka baju..hehe...

Cara - Cara
Code:
http://www.mediafire.com/?lyvmzwkqzzo
a. Download file diatas, extract dan install Applocker.setup.msi
b. Bile dah siap, run n dia akn kuar mcm ni:


c. Untuk tambahan, sekiranya untuk kite lock media player..sila lihat caranya:


1. Tekan configure, dia akan kuar page seperti sbelahnye,
2. Tulis kat caption, apa yang nak kite lock, wmplayer / media player / wayang or etc
3. Tulis EXE file apa yang kita nak lock, executeble file utk media player ialah wmplayer, media player classic ialah mplayerc.exe, dan lain-lain lagi..
4. Tekan ADD untuk tambah nilai dalam list unlock,
5. Tekan ok untuk selanjutnya..


d. So dia akan kuar seperti ini,

apabila ada app yg kita nk lock, tick kat mana or apa yg kita nak, dan tekan SAVE button, then pangkah..

e. Hasilnya bila kita bukak media player or pape yang kita lock dia akan kuar spt ini:


f.. itu sahaja, cubala dan selamat beramal...


................................................................................................................
Dari Abdullah bin 'Amr r.a., Rasulullah s.a.w. bersabda:
"Sampaikanlah PesanKu Biarpun Satu Ayat..."

Sucikanlah 4 hal dengan 4 perkara :
"Wajahmu dengan linangan air mata keinsafan,
Lidahmu basah dengan berzikir kepada Penciptamu,
Hatimu takut dan gementar kepada kehebatan Rabbmu,
..dan dosa-dosa yang silam di sulami dengan taubat kepada Dzat yang Memiliki mu."
Back to top Go down
View user profile
Brad Bu



Posts : 329
Join date : 14/06/2010
Age : 31
Location : Dungeon

PostSubject: Re: Lock Ur Thingy..huhu   4th August 2010, 9:09 am

spa q...
Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: Lock Ur Thingy..huhu   9th August 2010, 9:36 pm

deme tgk ke cite spa q tue? jeng2..hahaaa


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
Brad Bu



Posts : 329
Join date : 14/06/2010
Age : 31
Location : Dungeon

PostSubject: Re: Lock Ur Thingy..huhu   9th August 2010, 11:52 pm

dop tgk pom...mok kawe tgk sokmo...so kdang2 tumpang skaki..wakaka.. Basketball
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Lock Ur Thingy..huhu   Today at 4:03 am

Back to top Go down
 
Lock Ur Thingy..huhu
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Download Software-
Jump to: