HomeSearchRegisterLog in

Share | 
 

 MEMO dr TOP IT

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
missyRai
Moderator


Posts : 668
Join date : 24/11/2009
Age : 30
Location : racoon city

PostSubject: MEMO dr TOP IT   17th March 2010, 6:00 pm

Salam.

Kepada semua EIO, sebarang kerosakan ebook dan adaptor yang dikenakan
bayaran hendaklah memaklumkan tentang perkara tersebut kepada ibubapa oleh
EIO sendiri.

Memandangkan jumlah ebook yang bakal di miliki oleh murid di Negeri
Terengganu semakin bertambah, kerja-kerja yang selama ini pihak Call Centre
Top IT lakukan juga turut akan bertambah, ini menyebabkan proses untuk
memberitahu kepada setiap ibubapa pelajar akan memakan masa yang lama.
Justeru itu, pihak Top IT meminta jasa baik EIO untuk mengambil alih tugas
yang selama ini dilakukan oleh Top IT.

Sebarang pertanyaan sila call Encik Alias 09-6670917.

Harap maklum sekian terima kasih.


missyrai@missyrai-laptop:~$ changeos2linux --forever && neverregret
A computer is like air conditioning; It become USELESS when you open WINDOWS



Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: MEMO dr TOP IT   17th March 2010, 10:05 pm

thnks missrai..


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
modenas-kriss



Posts : 110
Join date : 01/12/2009

PostSubject: Re: MEMO dr TOP IT   18th March 2010, 8:49 am

mslh gop klu gtu... kt lah family tu dop mampu nok byr..nok ambik e book ganer.. x kan kte lok nk kene kuor duit dl...
Back to top Go down
View user profile
gov



Posts : 115
Join date : 13/12/2009

PostSubject: Re: MEMO dr TOP IT   18th March 2010, 9:16 am

btl doh 2..sklh aku lg malang..budak2 skit je tp smua x brduit...pening pale
Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: MEMO dr TOP IT   18th March 2010, 11:07 am

hahaa.. we just tlg call n maklum je utk tanyer feedback dr parent either dorg nak byr or nak hold dulu.. doesn't means kite kene kuar duit dulu.. unless parent sggp byr baru eio leh dahulukn dulu duit utk cptkn proses..


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
onid007



Posts : 30
Join date : 21/03/2010
Age : 32
Location : kuala terengganu

PostSubject: Re: MEMO dr TOP IT   21st March 2010, 9:58 pm

xnk byr xyah la baiki kn kn...hehe
Back to top Go down
View user profile
MILOL a:e √
Moderator


Posts : 96
Join date : 25/11/2009

PostSubject: Re: MEMO dr TOP IT   22nd March 2010, 8:21 am

INI LATEST MEMO DARI TOP-IT

Kepada semua EIO, sebarang kerosakan ebook dan adaptor yang dikenakan bayaran hendaklah memaklumkan tentang perkara tersebut kepada ibubapa oleh EIO sendiri.

Memandangkan jumlah ebook yang bakal di miliki oleh murid di Negeri Terengganu semakin bertambah, kerja-kerja yang selama ini pihak Call Centre Top IT lakukan juga turut akan bertambah, ini menyebabkan proses untuk memberitahu kepada setiap ibubapa pelajar akan memakan masa yang lama. Justeru itu, pihak Top IT meminta jasa baik EIO untuk mengambil alih tugas yang selama ini dilakukan oleh Top IT.

Untuk makluman pihak EIO juga….ebook yang telah dibaiki tapi tidak diambil oleh pihak EIO dalam tempoh 2 minggu.Pihak TOP IT akan memberi senarai nama EIO tersebut kepada pihak TESDEC untuk tindakan seterusnya.

Sebarang pertanyaan sila call Encik Alias 09-6670917.

Harap maklum sekian terima kasih.


Back to top Go down
View user profile
RIEZ



Posts : 20
Join date : 07/02/2010

PostSubject: Re: MEMO dr TOP IT   22nd March 2010, 10:27 am

MILOL a:e √ wrote:


Untuk makluman pihak EIO juga….ebook yang telah dibaiki tapi tidak diambil oleh pihak EIO dalam tempoh 2 minggu.Pihak TOP IT akan memberi senarai nama EIO tersebut kepada pihak TESDEC untuk tindakan seterusnya.


makna nye pihak EIO wajib ambil la walaupun family xmampu bayar?
ke macam mane tuh?
Back to top Go down
View user profile
awang



Posts : 11
Join date : 07/01/2010

PostSubject: Re: MEMO dr TOP IT   23rd March 2010, 12:49 pm

ckap lh penjaga tu bayar ansur2 pun x pe tp kn maklumat ke amir lh.....bkn semua penjaga ada duit....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: MEMO dr TOP IT   Today at 4:02 am

Back to top Go down
 
MEMO dr TOP IT
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Pengumuman-
Jump to: