HomeSearchRegisterLog in

Share | 
 

 Parents Carefree

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
anisya



Posts : 20
Join date : 02/12/2009
Age : 34
Location : SK PADANG MIDIN K.TRG

PostSubject: Parents Carefree   18th February 2010, 11:37 am

salam..saya nak tanya pasal parents carefree..cara guna dah tau..tu pun budak yang ajo..huhu..sabo je la..yang saya nak tau camner kita nak buat pasword untuk parents carefree tu..sbb budak2 dah tau cara guna so diorg dah siap delete lagi sblum kita leh check nape yang diorg buat....ada sape2 yang boleh bantu? tq
Back to top Go down
View user profile
anisya



Posts : 20
Join date : 02/12/2009
Age : 34
Location : SK PADANG MIDIN K.TRG

PostSubject: Re: Parents Carefree   18th February 2010, 1:04 pm

anisya wrote:
salam..saya nak tanya pasal parents carefree..cara guna dah tau..tu pun budak yang ajo..huhu..sabo je la..yang saya nak tau camner kita nak buat pasword untuk parents carefree tu..sbb budak2 dah tau cara guna so diorg dah siap delete lagi sblum kita leh check nape yang diorg buat....ada sape2 yang boleh bantu? tq

takpela dah tau caranya..eio 2 dah ajar..tq ros...i love u...haha
Back to top Go down
View user profile
jemi3886



Posts : 178
Join date : 21/12/2009
Location : huhu..

PostSubject: Re: Parents Carefree   18th February 2010, 3:04 pm

erm kalo boleh share la kt sini..supaya sume org len pon tau..huhu..


................................................................................................................
Dari Abdullah bin 'Amr r.a., Rasulullah s.a.w. bersabda:
"Sampaikanlah PesanKu Biarpun Satu Ayat..."

Sucikanlah 4 hal dengan 4 perkara :
"Wajahmu dengan linangan air mata keinsafan,
Lidahmu basah dengan berzikir kepada Penciptamu,
Hatimu takut dan gementar kepada kehebatan Rabbmu,
..dan dosa-dosa yang silam di sulami dengan taubat kepada Dzat yang Memiliki mu."
Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: Parents Carefree   18th February 2010, 3:28 pm

anisya wrote:
anisya wrote:
salam..saya nak tanya pasal parents carefree..cara guna dah tau..tu pun budak yang ajo..huhu..sabo je la..yang saya nak tau camner kita nak buat pasword untuk parents carefree tu..sbb budak2 dah tau cara guna so diorg dah siap delete lagi sblum kita leh check nape yang diorg buat....ada sape2 yang boleh bantu? tq

takpela dah tau caranya..eio 2 dah ajar..tq ros...i love u...haha

amboii.. tak nak kongsi pn die ek..tak aci btl..dah laa 'love' kat ros je..kitorg punye mane?? Mad Razz


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
missyRai
Moderator


Posts : 668
Join date : 24/11/2009
Age : 30
Location : racoon city

PostSubject: Re: Parents Carefree   18th February 2010, 4:15 pm

nk wat paswod right klik kt icon P (parent carefree) kt taskbar tu pstu g kat setting ade kt situ set paswod manager paswod ke admntrator paswod lupe ah tp mmg ade pstu lh ler set paswod tu


missyrai@missyrai-laptop:~$ changeos2linux --forever && neverregret
A computer is like air conditioning; It become USELESS when you open WINDOWS



Back to top Go down
View user profile
jemi3886



Posts : 178
Join date : 21/12/2009
Location : huhu..

PostSubject: Re: Parents Carefree   18th February 2010, 5:44 pm

erm bapok r missirai... bijop bijop


................................................................................................................
Dari Abdullah bin 'Amr r.a., Rasulullah s.a.w. bersabda:
"Sampaikanlah PesanKu Biarpun Satu Ayat..."

Sucikanlah 4 hal dengan 4 perkara :
"Wajahmu dengan linangan air mata keinsafan,
Lidahmu basah dengan berzikir kepada Penciptamu,
Hatimu takut dan gementar kepada kehebatan Rabbmu,
..dan dosa-dosa yang silam di sulami dengan taubat kepada Dzat yang Memiliki mu."
Back to top Go down
View user profile
anisya



Posts : 20
Join date : 02/12/2009
Age : 34
Location : SK PADANG MIDIN K.TRG

PostSubject: Re: Parents Carefree   21st February 2010, 12:05 pm

missyRai wrote:
nk wat paswod right klik kt icon P (parent carefree) kt taskbar tu pstu g kat setting ade kt situ set paswod manager paswod ke admntrator paswod lupe ah tp mmg ade pstu lh ler set paswod tu

salam..sori bukan x mau kongsi..hehe..dop erm yg ros ajo tul dos cam missRai oyaks tu...klik kanan kat icon Parents Carefree pastu pilih Settings utk tuko pasword..pastu dia akn suh kita masuk password..tekan je OK dulu..pastu nak create password gi kat General Settings dan create pword kat Modify Admin Password tu..
pastu kat Log Settings lok kita leh edit berapa lama dan berapa hari kita nak tgk apa yg budak2 ni buat...kat Screen Snapshot tu saya buat screen snapshot 5 min dan utk number of dayes tu saya buat 7 ari...ikut korang le nak buat berapa pun...tu jela yg di ajar oleh cik ros...huhu sbb sblum ni budak2 sek ni yang ajor saya cara guna..tu ah saya tanya camner nak buat password..sbb kalu tak buat pword senang le budak2 tu delete dulu apa yg diorg buat....
Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: Parents Carefree   21st February 2010, 2:38 pm

oooh gitu ker.. mekasih..sudi kongsi.. cheers


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
Asyraf14477



Posts : 1
Join date : 26/08/2010

PostSubject: Re: Parents Carefree   26th August 2010, 4:24 pm

salam.. saya nak download parents carefree. tapi ada password kalau nak download. nak buat macam mana?
Back to top Go down
View user profile
pau_kacang



Posts : 133
Join date : 03/12/2009

PostSubject: Re: Parents Carefree   17th January 2011, 2:37 pm

ade sape2 th x nk guna parents carefee untuk block lman web ape2 yg berkaitan ngn ternet cthnye facebook ke,games ke..apa2 je la yg x leh bdk msuk...tkt le bdk2 ni buka yg x patut dibuka...leh bg detail punye step x?...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Parents Carefree   Today at 4:02 am

Back to top Go down
 
Parents Carefree
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Kaunter Pertanyaan-
Jump to: