HomeSearchRegisterLog in

Share | 
 

 Senarai ebook & charger yg dah siap di ppd update 24 jan 2010

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Senarai ebook & charger yg dah siap di ppd update 24 jan 2010   25th January 2010, 10:42 am

Salam, nie sy list down adapter,charger n ebook yg dah siap. Sila datang amik di ppd.
thanks


ADAPTOR RM45

SK KG NYIOR - muhd najwan
SK KG NYIOR - ahmad faisal
SK KG NYIOR - nur aisyah
SK KG NYIOR - muhd nur imran
SK KG NYIOR - muhd luqman
SK KG NYIOR - mohd nor aiman
SK KG NYIOR - ahmad najmi

SK KOMPLEKS - norkarimah (EIO)

PPD - mohd hazwan (sila maklum dr sek mane)
PPD - suriani (sila maklum dr sek mane)

SK BATU 7 - wan izuddin
SK BATU 7 - sakinah
SK BATU 7 - syauqina

SK KETENGAH JAYA II - noraida (eio)


CHARGER RM60

SK KG BARU K ABG - nor aizam (EIO)


EBOOK

SK KETENGAH JAYA II - mohd hafiz izuldin (format RM10)
SK KETENGAH JAYA II - mohd amiruddin (format RM10)

SK TEBING TEMBAH - mohd qhaidier (replace lcd RM200)

SK BALAI BESAR - Irfan Zakwan (replace mobo RM400)

SK SERI PAKA - nor ain

SK SULTAN OMAR - nur arissa (pin bateri bengkok)

SK TEPUS - mohd musharif (warranty covered)

SK BATU 7 - ahmad muslim (warranty covered)

SK KUALA JENGAL - aina najiha (warranty covered)

SK KUALA JENGAL - mohd (warranty covered)





Last edited by LocoRoco on 26th January 2010, 5:10 pm; edited 6 times in total
Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: Senarai ebook & charger yg dah siap di ppd update 24 jan 2010   25th January 2010, 10:58 am

to eio sk santong, pndrve bootable dh siap..mai amik deh.. Very Happy


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
madarame ikkaku



Posts : 64
Join date : 15/12/2009
Age : 30
Location : ketengah jaya

PostSubject: Re: Senarai ebook & charger yg dah siap di ppd update 24 jan 2010   25th January 2010, 11:24 am

hok sk felda kerteh 1 xdok lgi hok siap??
Back to top Go down
View user profile http://www.moviesinopsis.blogspot.com
~the Who~



Posts : 21
Join date : 22/12/2009
Age : 32
Location : tanah lapang

PostSubject: Re: Senarai ebook & charger yg dah siap di ppd update 24 jan 2010   25th January 2010, 2:16 pm

sk bukit besi xdop lg ke mer
Back to top Go down
View user profile
gov



Posts : 115
Join date : 13/12/2009

PostSubject: Re: Senarai ebook & charger yg dah siap di ppd update 24 jan 2010   25th January 2010, 2:25 pm

sk durian mentangau???
Back to top Go down
View user profile
D'dun_dec
Moderator


Posts : 50
Join date : 22/01/2010
Age : 31
Location : ur back


PostSubject: Re: Senarai ebook & charger yg dah siap di ppd update 24 jan 2010   25th January 2010, 7:50 pm

Besar jugak peratusan adapter rosak.. almost 80%..



Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: Senarai ebook & charger yg dah siap di ppd update 24 jan 2010   25th January 2010, 9:08 pm

yup..major problems for ebook..


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
princessFantaghiro



Posts : 44
Join date : 13/12/2009
Age : 31

PostSubject: Re: Senarai ebook & charger yg dah siap di ppd update 24 jan 2010   26th January 2010, 10:03 am

2 adaptor sk seri paka xsiap lg ke?
Back to top Go down
View user profile
du-one



Posts : 13
Join date : 22/12/2009
Age : 30
Location : DuNGuN

PostSubject: Re: Senarai ebook & charger yg dah siap di ppd update 24 jan 2010   26th January 2010, 10:33 am

SK Lintang gane status amir...sbb kilang x tepon lg...
Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: Senarai ebook & charger yg dah siap di ppd update 24 jan 2010   26th January 2010, 12:40 pm

sk tebing tembah :

no kilang NAMA MURID

D4 - MOHD ROSDAM (CHARGER)
D5 - WAN ROZILA (SKRIN PECAH )
1992 - MOHD HAIZAT (ADAPTOR)
1993 - NOORSHAAHIDAH (ADAPTOR)
1994 - W. N FAZAHAHTHIRAH (ADAPTOR)
1371 - NURFATIN NURSLIHA (EBOOK)
1387 - MOHD AMIR HAKIMI (ADAPTOR)
1388 - MOHD ZULFIKAH (ADAPTOR)
1370 - MOHD AMIRUL ASYRAF (KEYPAD)


rujuk no kilang utk trace status perkakas/ebook jika hubungi kilang.
thanks




Last edited by LocoRoco on 26th January 2010, 12:52 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: Senarai ebook & charger yg dah siap di ppd update 24 jan 2010   26th January 2010, 12:49 pm

princessFantaghiro wrote:
2 adaptor sk seri paka xsiap lg ke?

- tuk status ebook/charger yg terkini sk seri paka, msh di kilang coz baru htr ahad lepas since 2 mggu tertangguh sbb ari khms utk kedua2 hari dlm mggu2 lps pihak kilang tak benarkan eio ke kilang utk urusn ebook..kalau tak silap khams 1st week sbb de visitor dtg n khms mggu kedua sbb top it wak gtg ryg..

- so, utk status if warranty covered ke tak, kene byran..sy akan update blk.. coz priority utk hbskn dulu yg tertunggak bertimbun di klg..so that, mggu nie kite tak timelaa ebook rosak.. nak setel yg msh diklg dulu...

thanks..


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
syrup



Posts : 5
Join date : 30/11/2009
Age : 30
Location : Tanah Melayu

PostSubject: Re: Senarai ebook & charger yg dah siap di ppd update 24 jan 2010   26th January 2010, 2:39 pm

LocoRoco wrote:
sk tebing tembah :

no kilang NAMA MURID

D4 - MOHD ROSDAM (CHARGER)
D5 - WAN ROZILA (SKRIN PECAH )
1992 - MOHD HAIZAT (ADAPTOR)
1993 - NOORSHAAHIDAH (ADAPTOR)
1994 - W. N FAZAHAHTHIRAH (ADAPTOR)
1371 - NURFATIN NURSLIHA (EBOOK)
1387 - MOHD AMIR HAKIMI (ADAPTOR)
1388 - MOHD ZULFIKAH (ADAPTOR)
1370 - MOHD AMIRUL ASYRAF (KEYPAD)


rujuk no kilang utk trace status perkakas/ebook jika hubungi kilang.
thanks

tq en.locoroco...tp ade 2 charger yg xde no kilang ni...SITI NORHALIZA n HANIF...yang hanif tu,dh htr sblm sy masuk sini lg...
Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: Senarai ebook & charger yg dah siap di ppd update 24 jan 2010   26th January 2010, 3:51 pm

ct nurhaliza? hehee... nanti sy check blk..yg hanif.. mmg dah lame kat kilang..rekod ader ngan sy..tp sy tak tulis coz x pasti dr sek mane dulu ms fasa 2 takde..
ok thanks


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
syrup



Posts : 5
Join date : 30/11/2009
Age : 30
Location : Tanah Melayu

PostSubject: Re: Senarai ebook & charger yg dah siap di ppd update 24 jan 2010   27th January 2010, 10:17 am

syrup wrote:
LocoRoco wrote:
sk tebing tembah :

no kilang NAMA MURID

D4 - MOHD ROSDAM (CHARGER)
D5 - WAN ROZILA (SKRIN PECAH )
1992 - MOHD HAIZAT (ADAPTOR)
1993 - NOORSHAAHIDAH (ADAPTOR)
1994 - W. N FAZAHAHTHIRAH (ADAPTOR)
1371 - NURFATIN NURSLIHA (EBOOK)
1387 - MOHD AMIR HAKIMI (ADAPTOR)
1388 - MOHD ZULFIKAH (ADAPTOR)
1370 - MOHD AMIRUL ASYRAF (KEYPAD)


rujuk no kilang utk trace status perkakas/ebook jika hubungi kilang.
thanks

tq en.locoroco...tp ade 2 charger yg xde no kilang ni...SITI NORHALIZA n HANIF...yang hanif tu,dh htr sblm sy masuk sini lg...

1 lg, yg amirul asyraf tu dh ambik...
Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: Senarai ebook & charger yg dah siap di ppd update 24 jan 2010   27th January 2010, 11:20 am

yer2..dah update dah blk tue..


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
MILOL a:e √
Moderator


Posts : 96
Join date : 25/11/2009

PostSubject: Re: Senarai ebook & charger yg dah siap di ppd update 24 jan 2010   7th February 2010, 9:40 am

DOH MANE SENARAI UPDATE 7 JAN 2010 NYE???


Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: Senarai ebook & charger yg dah siap di ppd update 24 jan 2010   7th February 2010, 9:43 am

MILOL a:e √ wrote:
DOH MANE SENARAI UPDATE 7 JAN 2010 NYE???

???


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
LocoRoco
Moderator


Posts : 1521
Join date : 24/11/2009
Location : Planet Nameck

PostSubject: Re: Senarai ebook & charger yg dah siap di ppd update 24 jan 2010   7th February 2010, 9:44 am

utk mggu nie.. esok dijangka akan ke kilang...tak sempt g ari nie...


Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
Sponsored content




PostSubject: Re: Senarai ebook & charger yg dah siap di ppd update 24 jan 2010   Today at 5:37 pm

Back to top Go down
 
Senarai ebook & charger yg dah siap di ppd update 24 jan 2010
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Pengumuman-
Jump to: