HomeSearchRegisterLog in

Share | 
 

 bbrapa kali guna ghost

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
nurhafizah



Posts : 23
Join date : 28/11/2009

PostSubject: bbrapa kali guna ghost   11th January 2010, 3:45 pm

salam

nk ty klu ebook bbrp kali guna ghost lembap tak ebook? dan ghost ni dia sama ke dgn format?
Back to top Go down
View user profile
jemi3886



Posts : 178
Join date : 21/12/2009
Location : huhu..

PostSubject: Re: bbrapa kali guna ghost   12th January 2010, 12:07 am

salam.. xde mslh pon nk gune beberapa kali.. stiap disk dia de image, image tu je r yg bertindih, cume yg mgkin mslh file image tu sendiri yg boleh corrupt. utk menjga kesihatan image tu, elok 1pndrive khusus utk ghost image sahaja, kalo de data laen yg nak simpan, elok guna pendrv yg laen pulowk...


................................................................................................................
Dari Abdullah bin 'Amr r.a., Rasulullah s.a.w. bersabda:
"Sampaikanlah PesanKu Biarpun Satu Ayat..."

Sucikanlah 4 hal dengan 4 perkara :
"Wajahmu dengan linangan air mata keinsafan,
Lidahmu basah dengan berzikir kepada Penciptamu,
Hatimu takut dan gementar kepada kehebatan Rabbmu,
..dan dosa-dosa yang silam di sulami dengan taubat kepada Dzat yang Memiliki mu."
Back to top Go down
View user profile
nurhafizah



Posts : 23
Join date : 28/11/2009

PostSubject: bbrapa kali guna ghost   12th January 2010, 2:48 pm

trm ksh. kira takde effect yg blh meroskkan ebook ?
Back to top Go down
View user profile
jemi3886



Posts : 178
Join date : 21/12/2009
Location : huhu..

PostSubject: Re: bbrapa kali guna ghost   13th January 2010, 12:01 am

xde mslh rasenye.. sbb tu dorg gune flash drive...biasanye ghost ni kalo gune kt pc yg kt cc tu, port ps/2 mouse or keyboard cepat rosak, tp kt laptop/ebook xde mslh lg kot..


................................................................................................................
Dari Abdullah bin 'Amr r.a., Rasulullah s.a.w. bersabda:
"Sampaikanlah PesanKu Biarpun Satu Ayat..."

Sucikanlah 4 hal dengan 4 perkara :
"Wajahmu dengan linangan air mata keinsafan,
Lidahmu basah dengan berzikir kepada Penciptamu,
Hatimu takut dan gementar kepada kehebatan Rabbmu,
..dan dosa-dosa yang silam di sulami dengan taubat kepada Dzat yang Memiliki mu."
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: bbrapa kali guna ghost   Today at 4:00 am

Back to top Go down
 
bbrapa kali guna ghost
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Kaunter Pertanyaan-
Jump to: