HomeSearchRegisterLog in
Share | 
 

 borang akujanji

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
blogspot



Posts: 30
Join date: 30/11/2009
Age: 30

PostSubject: borang akujanji   30th November 2009, 10:09 am

salam...ambe nk tnye la ckt ni..borang akujanji 2..saksi nk ltak sape ek..ibu bapa ke? mekasih..
Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts: 1521
Join date: 24/11/2009
Location: Planet Nameck

PostSubject: Re: borang akujanji   30th November 2009, 9:00 pm

acer wrote:
salam...ambe nk tnye la ckt ni..borang akujanji 2..saksi nk ltak sape ek..ibu bapa ke? mekasih..



wslm. utk bhg 'saksi' tu awk bleh maklumkn pd murid supaya mtk tandangan penjaga, samada ibu atau bapa.. utk pengetahuan kite dah lame, dr awal lg dah buat borg akujanji kat murid sblm JPNT kuarkan yg baru tue.. borg yg lama mmg kite mtk penjaga/ibu/bapa yg sign selain kite list down peraturan n tatacara penggunaan Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
blogspot



Posts: 30
Join date: 30/11/2009
Age: 30

PostSubject: Re: borang akujanji   1st December 2009, 8:24 am

ok2..ambe duk jauh ni mgkin maklumat dok brape nok sapa..huhu..doh nk suruh bdk2 sign ni..kre nk bagi borang 2 sehelai je ke?
ke...kne lampirkan skali garis panduan tatacara penggunaan ebook hok dlm web jpnt 2?
Back to top Go down
View user profile
LocoRoco
Moderator


Posts: 1521
Join date: 24/11/2009
Location: Planet Nameck

PostSubject: Re: borang akujanji   1st December 2009, 9:33 am

yg penting borg akujanji tue.. yg peraturan tue as our back up..let say kalau parent pertikaikan ape2 cth cam tanyer nape takde peraturan or ape2 berkaitan leh kuarkan buku tue..kalau nak copy pn bleh jugak kalau murid tak ramai.. sbb tu dulu sy kepilkan sekali sehelai peraturan pggunaan ebok cuma yg jpnt tu byk helai cam buku..so terpulang la..
Back to top Go down
View user profile http://ppddunter.the-talk.net
missyRai
Moderator


Posts: 668
Join date: 24/11/2009
Age: 27
Location: racoon city

PostSubject: Re: borang akujanji   1st December 2009, 3:15 pm

kt borang akujanji utk tandatngn saksi tu nmpk cm konpius skit ler ape kate tulis skit cmni tandatangan saksi (ibubapa/penjaga) bru la bdk2 ni paham srh mak ayh die sain ok x?


Last edited by missyRai on 1st December 2009, 9:29 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
idahasb
Moderator


Posts: 145
Join date: 24/11/2009

PostSubject: Re: borang akujanji   1st December 2009, 3:30 pm

i pun buat camtu..t'lampau simple form tu,kita tgk pun konpius,ni plak nk bg kat stud Smile i kat sjkc lagi ler diorg x brp nk faham ..he3
Back to top Go down
View user profile
missyRai
Moderator


Posts: 668
Join date: 24/11/2009
Age: 27
Location: racoon city

PostSubject: Re: borang akujanji   1st December 2009, 3:43 pm

idahasb wrote:
i pun buat camtu..t'lampau simple form tu,kita tgk pun konpius,ni plak nk bg kat stud Smile i kat sjkc lagi ler diorg x brp nk faham ..he3

u convert tulisan tamil ler hehe
Back to top Go down
View user profile
diana.pauzi



Posts: 16
Join date: 23/12/2009
Age: 29
Location: kole berang

PostSubject: haii   6th January 2010, 12:51 pm

testing..
Back to top Go down
View user profile
 

borang akujanji

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» Borang Tunas Mekar
» Pembatalan keahlian dlm MBF

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Kaunter Pertanyaan-